Fotograf Nyfödd bebis nyföddfotograf

DIN UPPLEVELSE

VACKRA, VARMA OCH TIDLÖSA PORTRÄTT PÅ DET FINASTE DU HAR

Så går det till:

1. KONTAKT OCH BOKNING

En nyföddfotografering äger rum när bebisen är cirka 5-14 dagar så därför är det jätteviktigt att du kontaktar mig med en bokningsförfrågan redan när du är gravid. Det gör du genom att fylla i bokningsformuläret nedan.

När du har fått svar på alla dina frågor och känner att du vill boka betalar du in bokningsavgiften och är då garanterad en plats i min kalender. (Datumet för själva fotograferingen anpassar vi när bebisen är född).

Nyfödd bebis nyföddfotografering nyföddfoto bebisfoto

2. PLANERING EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Det är nu det roliga börjar, att planera fotograferingen. Vi går igenom färgval, kläder och vilka accessoarer du önskar. Om du vill, har jag även helt fantastiska, lyxiga klänningar för utlåning som du får ha under fotograferingen. Planeringen kan vi göra via telefon, eller genom ett besök i studion. Jag kommer också skicka ut en välkomstguide med information så du har allt samlat. Om du har några funderingar så är det bara att du hör av dig. Jag finns alltid tillgänglig och kan svara på dina frågor.

3. NÄR BEBIS ÄR FÖDD

Stort GRATTIS till er nya familjemedlem.  Jag förstår att de första dagarna är omtumlande, men det är jätteviktigt att du hör av dig så fort ni landat lite. Skicka ett sms, ring eller mejla till mig så bokar vi in fotograferingen när bebisen är cirka 5-14 dagar. 

4. FOTOGRAFERING

Äntligen är det dags för själva fotograferingen. En nyföddfotografering tar oftast cirka 2-4 timmar. Det kommer bli en fin upplevelse där jag med van hand poserar och fotar er skatt. Förutom att fota så går det även åt tid till att vyssa, gosa och mata den lilla. Passa på att njuta av stunden. Vid familjefotograferingen guidar jag er och ser till att ni även här får en fin upplevelse. Tillsammans kommer vi göra det här till ett riktigt fint minne.

5. BILDVISNING & BESTÄLLNING

Äntligen! Ungefär 2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka för en personlig bildvisning och beställningsmöte i studion. Då har jag valt ut cirka 20-30 av de allra bästa bilderna och omsorgsfullt redigerat dem. Vi tittar gemensamt på bildspelet och väljer ut era favoritbilder. Jag guidar er genom hela processen och ni köper de bilder och produkter ni allra helst vill ha i ert hem.

GET IN TOUCH!

Vad är nästa steg? Varje nyföddfotografering börjar med ett telefonsamtal. Kontakta mig via formuläret här nedan så bokar vi in en tid. Du förbinder dig inte till någonting, utan jag tycker bara det är trevligare att prata i telefon än att skicka e-post fram och tillbaka. Ser verkligen fram emot att få lära känna dig och din familj lite bättre och höra vad ni har för önskemål och förväntningar.

 

~ Om formuläret av någon anledning inte skulle fungera skicka din förfrågan till mig via e-post istället. Tack ~

För- och efternamn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping