Fotograf Camilla Neve Nyfödd nyföddfotografering nyföddfotograf bebis babisfotografering norrköping Linköping söderköping

NYFÖDDFOTO I NORRKÖPING, LINKÖPING

VACKRA, VARMA OCH TIDLÖSA PORTRÄTT PÅ DET FINASTE DU HAR

En upplevelse

... utöver det vanliga

För mig är det viktigt att ta hand om er från allra första stunden. Jag finns här och guidar er från vår första kontakt tills att ni får hem era exklusiva produkter. Det är otroligt viktigt för mig att ni känner er trygga, dels med processen och dels med mig som fotograf. Jag vill verkligen ge er det där lilla extra och jag lägger ner min själ och hjärta i att ni ska få en underbar upplevelse och fantastiska bilder. 

 

Fotograf Camilla Neve i Norrköping nyfödd nyföddfotografering nyföddfotograf bebis
Fotograf Camilla Neve i Norrköping nyfödd bebis rosa nyföddfotografering nyföddfotograf bebisfotografering

TRYGGT OCH LUGNT

Som spa-behandling för din bebis

Med vana händer poserar jag det finaste du har. Det går åt mycket tid att vyssa, vagga och mata för att få bebisen att sova. Men, det är ju också det som är det fina med själva upplevelsen, att allting går i lugn takt och att det blir mysigt.

En mamma var så överlycklig att hennes dotter var så avslappnad att hon jämförde det med en spa-behandling för bebisar. Jag har även fått både mammor, pappor och syskon att bli otroligt sömniga och lugna, så ibland vill de inte alls gå hem. Det tänker jag är ett väldigt gott betyg. Passa på att njut av själva upplevelsen, för en nyföddfotografering är så otroligt olik alla andra fotograferingar. 
 
Vill du få en inblick i hur det kan se ut bakom kulisserna så kommer här en liten behind-the-scens video med Heidi och hennes nyfödda dotter Angie, 9 dagar. 

Trygghet och säkerhet är alltid av högsta prioritet och jag lyssnar hela tiden in vad babyn är bekväm med. En del barn älskar att ligga på magen i en viss pose, medan andra kanske inte alls är bekväma med det. Allting är på babyns villkor och det får ta den tid det tar. Passa på och njut av en unik upplevelse, för en nyföddfotografering är verkligen så olik alla andra fotograferingar som ni har varit på.”
~ CAMILLA ~

Boka tidigt

... redan under graviditeten

En nyföddfotografering äger rum när din bebis är mellan 5-14 dagar gammal. 

För att kunna reservera en plats i kalendern är det därför viktigt att boka en fotograferingen så tidigt som möjligt, gärna redan när du är gravid. Vi sätter upp en preliminär tid för fotografering och justerar sedan när babyn är född. Jag vill verkligen att varje fotografering ska vara en oförglömlig upplevelse och därför tar jag bara emot ett begränsat antal bokningar per månad. Så boka i god tid, så att jag kan garantera en plats för just dig. 

FOTOGRAFERA TIDIGT

... när din nyfödda är ca 5-14 dagar

För att kunna skapa dessa unika konstverk är åldern på din bebis av stor betydelse. Den allra bästa tiden att fota är när han eller hon är 5-14 dagar gammal. Mellan dessa dagar sover den lilla ofta djupt och länge och störs inte av ljud och rörelser runt omkring. De små liven tycker också om att kura ihop sig och är mer “formbara”. Då är det lättare för mig som fotograf att posera ditt barn i de klassiska poserna och få de där fina sovbilderna.

“Är så tacksam att Camilla var med och förevigade mig och min nyfödda dotter! Kände mig så avslappnad och trygg med hennes varma och professionella sätt att arbeta med stort tålamod och perfektionism! Hennes förmåga att vara lyhörd och flexibel är också något jag minns och bär med mig i hjärtat! Tack ännu en gång Camilla, för ett fantastiskt jobb och en minnesrik dag.”​
~ CECILIA FELLENIUS ~ ​
“Är så tacksam att Camilla var med och förevigade mig och min nyfödda dotter! Kände mig så avslappnad och trygg med hennes varma och professionella sätt att arbeta med stort tålamod och perfektionism! Hennes förmåga att vara lyhörd och flexibel är också något jag minns och bär med mig i hjärtat! Tack ännu en gång Camilla, för ett fantastiskt jobb och en minnesrik dag.”​
~ CECILIA FELLENIUS ~ ​

Nyföddfotografering

Bokningsavgift: 1500 kr

Bokningsavgiften inkluderar:

  • Välkomstguide
  • Designkonsultation innan själva fotograferingen.
  • Tillgång till helt fantastiska och exklusiva klänningar, underbara accessoarer som tex pannband, mössor, plädar och skålar. 
  • Fotografering i studion 2-4 timmar.
  • Personlig bildvisning och bildbeställning.

Bokningsavgift är EJ återbetalningsbar. Vid sjukdom eller förhinder ser vi till att fotograferingen äger rum vid ett senare tillfälle.

Produkter och digitala filer köps till separat. 

Mina bildpaket börjar på 5900 kr och inkluderar 5 digitala filer samt en fantastiskt fin bildbox. Kontakta mig för mer information om mina övriga bildpaket samt väggtavlor och album. 

Du kan även gå in under PRODUKTER för att läsa mer om alla underbara kvalitetsprodukter som jag erbjuder. 

Fotograf Camilla Neve i Norrköping Bebisfotograf Nyföddfotograf Nyföddfotografering Nyfödd

Så går det till:

1. KONTAKT OCH BOKNING

En nyföddfotografering äger rum när bebisen är cirka 5-14 dagar så därför är det jätteviktigt att du kontaktar mig med en bokningsförfrågan redan när du är gravid. Det gör du genom att fylla i bokningsformuläret nedan.

När du har fått svar på alla dina frågor och känner att du vill boka betalar du in bokningsavgiften och är då garanterad en plats i min kalender. (Datumet för själva fotograferingen anpassar vi när bebisen är född).

Fotograf Camilla Neve Nyföddfotograf nyföddfoto norrköping bebis bebisfoto
Fotograf Camilla Neve norrköping nyfödd nyföddfotografering nyföddfotograf bebis i säng bebisfotograf

2. PLANERING EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Det är nu det roliga börjar, att planera fotograferingen. Vi går igenom färgval, kläder och vilka accessoarer du önskar. Om du vill har jag även helt fantastiska, lyxiga klänningar för utlåning som du får ha under fotograferingen. Planeringen kan vi göra via telefon, eller genom ett besök i studion. Jag kommer också skicka ut en välkomstguide med information så du har allt samlat. Om du har några funderingar så är det bara att du hör av dig. Jag finns alltid tillgänglig och kan svara på dina frågor.

3. NÄR BEBIS ÄR FÖDD

Stort GRATTIS till er nya familjemedlem.  Jag förstår att de första dagarna är omtumlande, men det är jätteviktigt att du hör av dig så fort ni landat lite. Skicka ett sms, ring eller mejla till mig så bokar vi in fotograferingen när bebisen är cirka 5-14 dagar.

Fotograf Camilla Neve Nyfödd nyföddfotograf nyföddfotografering i norrköping

4. FOTOGRAFERING

Äntligen är det dags för själva fotograferingen. En nyföddfotografering tar oftast cirka 2-4 timmar. Det kommer bli en fin upplevelse där jag med van hand poserar och fotar er skatt. Förutom att fota så går det även åt tid till att vyssa, gosa och mata den lilla. Passa på att njuta av stunden. Vid familjefotograferingen guidar jag er och ser till att ni även här får en fin upplevelse. Tillsammans kommer vi göra det här till ett riktigt fint minne.

5. BILDVISNING & BESTÄLLNING

Äntligen! Ungefär 2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka för en personlig bildvisning och beställningsmöte i studion. Då har jag valt ut cirka 20-30 av de allra bästa bilderna och omsorgsfullt redigerat dem. Vi tittar gemensamt på bildspelet och väljer ut era favoritbilder. Jag guidar er genom hela processen och ni köper de bilder och produkter ni allra helst vill ha i ert hem.

FAQ

När du är gravid! Gärna så fort du vet att du önskar göra en nyföddfotografering. Jag tar enbart emot ett visst antal nyfödda per månad, så vänta inte med att boka.

Jag fotar oftast när bebisen är 5-14 dagar gammal. Mellan dessa dagar sover den lilla ofta djup och länge och störs inte av ljud och röster runtomkring. Och när bebisen sover är det lättare för mig som fotograf att posera och få fina sovbilder.

Vi utgår från ditt BF-datum. Jag reserverar en plats i kalendern cirka 10 dagar efter ditt BF-datum. Sedan justerar jag efter att bebisen är född. Kommer bebisen mycket tidigare än beräknat så anpassar vi oss efter den situationen. Och går du över tiden, så anpassar vi oss efter det.

Du kan vara lugn, förr eller senare brukar de allra flesta bebisar somna. Men, som vilken liten individ som helst så är vi alla olika och ibland vill de små liven helt enkelt vara vakna.

Har jag en liten som är just pigg och nyfiken så lindar jag in honom eller henne i fina wraps och så tar vi fantastiska vakenbilder. Det går jättebra det också, och det blir så otroligt fint.

En nyföddfotografering är något alldeles speciellt och tar oftast cirka 2-4 timmar. 

Mitt råd är sedan att inte planera in någonting annat efteråt. Om ni är stressade och känner att ni måste passa en tid, så kan det påverka bebisen som kanske sover sämre. Dessutom kommer ni även vara trötta efteråt, då det är väldigt varmt i studion.

Självklart! Jag ser jättegärna att syskon är med på bilderna och det kostar inget extra.

Innan er fotografering går vi noga igenom allt som ni behöver veta. Allt från klädval till rekvisita. Jag finns med er hela vägen och ser till att ni känner väl omhändertagna och trygga.

Vi kommer noga gå igenom allt innan fotograferingen, men är det något som jag brukar ta upp så är det att det kommer vara väldigt varmt inne i studion. En liten nyfödd kan inte reglera sin kroppstemperatur så därför använder jag en värmefläkt för att höja temperaturen till cirka 28 grader. 

Jag bjuder på bubbelvatten, cider och juice så ni hela tiden kan svalka av er med en god dryck.

Innan fotograferingen går vi noggrant igenom både själva upplevelsen och priser. 

För att boka en nyföddfotografering tar jag ut en bokningsavgift på 1500 kr. I bokningsavgiften ingår följande:

  • Välkomstguide
  • Designkonsultation innan själva fotograferingen.
  • Tillgång till helt fantastiska och exklusiva klänningar, underbara accessoarer som tex pannband, mössor, plädar och skålar. 
  • Fotografering i studion 2-4 timmar.
  • Personlig bildvisning och bildbeställning.
Produkter och digitala filer köps sedan till separat. Produkterna är av allra högsta kvalitet och är helt underbart fina. Läs gärna mer om produkterna på sidan som heter ”Produkter”. 

Du har möjlighet att välja mellan enskilda produkter eller bildpaket. Enskilda produkter börjar från 1600 kr och bildpaket från 5900 kr. 

GET IN TOUCH!

Vad härligt att du är intresserad av en fotografering. Kontakta mig via formuläret här intill så återkommer jag så snart som möjligt, men senast inom 2 arbetsdagar. (kolla skräpposten om du tycker att svaret dröjer).

Ser verkligen fram emot att få lära känna dig och din familj lite bättre och höra vad ni har för önskemål och förväntningar.

~ Om formuläret av någon anledning inte skulle fungera skicka din förfrågan till mig via e-post istället. Tack ~

För- och efternamn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping