Med kärlek

till min man och nyföddfotografi

När ni ser ert barns nyföddbilder för första gången och blir helt varma i hjärtat och kanske till och med fäller några glädjetårar, ja då har jag nått ett av mina mål som fotograf. Jag vill verkligen ge er nyföddbilder som överträffar alla era förväntningar. Riktiga kvalitetsbilder som kommer betyda otroligt mycket för er familj under lång tid framöver.

Jag heter Camilla Neve och bor med mina två prinsar Daniel och David i Norrköping. Jag månar verkligen om andra människor och tycker att kommunikation är A och O i ett förhållande. Min man Ken var från USA, så på många sätt känner jag mig ganska amerikaniserad. Allt från att prata med folk som står tysta i hissen till att fira 4th of July och Thanksgiving med våra amerikanska vänner här hemma i Sverige.

En fråga som verkligen ligger mig varmt om hjärtat är ofrivillig barnlöshet. Jag vet allt för väl hur det är att längta efter barn som inte kommer när man hade hoppats. Det är otroligt smärtsamt att kastas mellan hopp och förtvivlan när man går igenom olika behandlingar, men en helt obeskrivlig känsla när man faktiskt lyckas.

Det här kan låta konstigt, men det var genom en stor sorg som jag bestämde mig för att fortsätta som nyföddfotograf. Min man och jag jobbade tillsammans som nyföddfotografer under många år. Vi var ett bra team och vi åt, sov och andades fotografering. När jag var gravid med vår yngsta son, gick min älskade man hastigt och helt oväntat bort. Mitt liv har sedan dess varit en enda berg- och dalbana. Men, kärleken till min man och vårt gemensamma intresse har också fått mig att inse att nyföddfotografering är det jag verkligen älskar och vill fortsätta med. För det är få saker, förutom mina pojkar, som ger mig så mycket glädje. När en familj sitter och gråter glädjetårar under en bildvisning, ja då inser jag att jag faktiskt har valt rätt yrke. Och på något sätt känns det också som att jag hedrar Ken genom att fortsätta med det jag verkligen älskar att göra.

Camilla

”Det var fint att få en mysig stund tillsammans samtidigt som några av de värdefulla ögonblick vi aldrig får tillbaka fångades på bild och finns med oss för alltid.”
~ Matilda Salokannel ~ ​
”Det var fint att få en mysig stund tillsammans samtidigt som några av de värdefulla ögonblick vi aldrig får tillbaka fångades på bild och finns med oss för alltid.”
~ Matilda Salokannel ~ ​

GET IN TOUCH!

Vad härligt att du är intresserad av en fotografering. Kontakta mig via formuläret här intill så återkommer jag så snart som möjligt, men senast inom 2 arbetsdagar. (kolla skräpposten om du tycker att svaret dröjer).

Ser verkligen fram emot att få lära känna dig och din familj lite bättre och höra vad ni har för önskemål och förväntningar.

~ Om formuläret av någon anledning inte skulle fungera skicka din förfrågan till mig via e-post istället. Tack ~

För- och efternamn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping