GRAVIDFOTOGRAFERING I NORRKÖPING, LINKÖPING

VACKRA, VARMA OCH TIDLÖSA PORTRÄTT

En upplevelse

... utöver det vanliga

En gravidfotografering hos mig är så mycket mer än bara vackra bilder. Jag vill att det här ska bli DIN dag. En dag då du får koppla av, ha på dig fina gravidklänningar och ha roligt framför kameran.
 
Du kan välja om du vill bli fotad i studion eller utomhus. Din partner och eventuella syskon får självklart också vara med. Jag har en hel garderob med fantastiska klänningar som du kan välja mellan för att känna dig extra fin. Jag kommer ta hand om dig hela vägen så du känner dig trygg och lugn. Vi gör det här tillsammans och jag lovar att det kommer bli en alldeles underbar stund.
Fotograf Camilla Neve gravidfotograf gravid gravidfotografering i NOrrköping
Fotograf Camilla Neve gravidfoto gravid graidfotografering

Välkommen

Lugn och trygg miljö

Vill du ha en mysig stund, skratta och känna dig otroligt fin? Att vara gravid är ju inte alltid det lättaste. Jag har två pojkar själv, så jag vet hur otymplig och stor man kan känna sig. När hela kroppen gör ont och man inte riktigt vet om man ska sitta, ligga eller stå för att må bättre. Därför vill jag att du ska få en gravidfotografering där du känner dig omhändertagen och väldigt fin. Där du kan koppla av och bara ha roligt.

Du behöver inte kunna det minsta om hur du ska posera eller vara, utan jag tar hand om dig och visar. Jag rättar till håret och fixar klänningen så att du bara kan koppla av och ha kul. 

Vill du se lite hur det ser ut bakom kulisserna i studion, så spana in Viktorias gravidfotografering i videon här intill. Vilken otroligt härlig fotografering det blev med så vackra bilder  

Jag lovar att finnas där för dig hela tiden. Rätta till håret, fixa klänningen, skratta tillsammans med dig medans vi fotograferar, visa hur du ska framhäva din fina mage. Ja, jag vet verkligen hur otymplig man kan känna sig när man är gravid. Men, jag lovar att ta hand om dig så du känner dig lugn och trygg och att du får de mest underbara gravidbilder du kan tänka dig.
~ CAMILLA ~

Boka tidigt

... allra helst 3 månader innan själva fotograferingen

En fotografering äger ofta rum någon gång i gravidvecka 28-35. Självklart beror det på hur du mår och hur stor magen är, men från vecka 28 och framåt är det mest vanliga.

Boka gärna 3 månader INNAN själva fotograferingen. Eftersom jag enbart tar emot några få gravidkunder per månad, är det viktigt att du bokar så tidigt som möjligt. Då kan jag boka in ett ungefärligt datum i min kalender och så planerar vi mer när vi vet hur du mår och hur stor magen har blivit. 

Om det är så att du är sent ute, så hör av dig ändå. Jag fotar i mån av möjlighet, och det går även bra att sätta upp sig på min väntelista. Jag vill bara inte att du ska missa chansen till fantastiska bilder och en härlig fotostund.

FOTOGRAFERA MOT SLUTET

... när du är i gravidvecka 28-35

Jag anpassar en gravidfotografering väldigt mycket efter hur du mår och hur stor magen har blivit. Vi vill ju gärna att magen ska synas ordentligt, samtidigt är ju det allra viktigaste att du mår bra och inte känner dig allt för svullen och har ont. 

Alla kvinnor är olika och magen syns ordentligt på en del, och lite mindre på andra, men riktmärket för en gravidfotografering är ändå runt vecka 28-35.

ALLA bilder är magiska WOW WOW WOW säger jag bara. Har aldrig känt mig så fin som på dessa bilder och jag menar det verkligen! Tack Tack Tack fina du!
~ ELIF BORA ~ ​
Gravidfoto gravidfotografering Fotograf Camilla Neve
ALLA bilder är magiska WOW WOW WOW säger jag bara. Har aldrig känt mig så fin som på dessa bilder och jag menar det verkligen! Tack Tack Tack fina du!
~ ELIF BORA ~ ​

Så går det till:

1. KONTAKT

Ett stort GRATTIS till att du är gravid och funderar på en gravidfotografering. Jag fotograferar oftast under gravidvecka 28-35, så jag rekommenderar att du hör av dig minst 3 månader innan för att kunna garantera en plats i min kalender. Om du är sent ute finns det även möjlighet att sätta upp dig på min väntelista.

Du skickar in din förfrågan i formuläret nedan. Ser verkligen jättemycket fram emot att höra mer om dina önskemål och förväntningar. 

Fotograf Camilla Neve Gravid gravidfoto gravidfotografering
Fotograf Camilla Neve gravidfotograf i Norrköping gravid fotograf gravidfoto

2. BOKNING

När du har fått svar på alla dina frågor och känner att du vill boka så betalar du in bokningsavgiften på 1500 kr. (produkter och digitala filer säljs sedan separat. Se mer info under PRODUKTER).

Vi bokar även in en preliminär tid för fotograferingen. Skulle det visa sig att den tiden inte passar, så justerar vi självklart till en annan tid som passar bättre. Allt beroende på hur du mår och hur magen växer.

3. PLANERING

Det är nu det roliga börjar! Vi bokar in ett designmöte för att planera själva fotograferingen. Du kommer till studion för ett kortare möte där du får titta på alla underbara klänningar och välja ut vilka som får dig att känna dig allra finast.

Vi går även igenom hur en gravidfotografering går till och vad du behöver tänka på. 

Fotograf Camilla Neve gravid foto gravidfoto gravidfotografering fotograf Norrköping
Fotograf Camilla Neve gravidfoto gravidfotografering gravidfotograf i Norrköping Östergötland

4. FOTOGRAFERING

Äntligen är det dags för själva fotograferingen. En gravidfotografering tar oftast cirka 1,5 timme. Det kommer bli en fin upplevelse där jag guidar och hjälper dig så du känner dig trygg och lugn. Du behöver inte veta hur och vad du ska göra, utan jag guidar dig hela tiden. Tillsammans kommer vi göra det här till ett riktigt fint minne.

5. BILDVISNING & BESTÄLLNING

Äntligen! Ungefär 2 veckor efter fotograferingen kommer du/ni tillbaka för en personlig bildvisning och beställningsmöte i studion. Då har jag valt ut cirka 15-20 av de allra bästa bilderna och omsorgsfullt redigerat dem så de är perfekta. Vi tittar gemensamt på bildspelet och väljer ut era favoritbilder. Jag guidar er genom hela processen och ni köper de bilder och produkter ni allra helst vill ha i ert hem.

Fotograf Camilla Neve gravid gravidfoto gravidfotografering gravidfotograf Norrköping Östergötland

GRAVIDFOTOGRAFERING

Bokningsavgift: 1500 kr

Bokningsavgiften inkluderar:

 • Välkomstugide
 • Designmöte innan fotograferingen.
 • 1-2 timmar fotografering i studion eller utomhus.
 • Lån av 2-3 helt fantastiska och exklusiva klänningar. 
 • Personlig bildvisning och bildbeställning.
 • Värdecheck på 500 kr om du även önskar göra en nyföddfotografering. 

Produkter  och digitala filer köps separat under bildvisningen.

Mina bildpaket börjar på 5900 kr och inkluderar 5 digitala filer samt en fantastiskt fin bildbox. Kontakta mig för mer information om mina övriga bildpaket samt väggtavlor och album. 

Du kan även gå in under PRODUKTER för att läsa mer om alla underbara kvalitetsprodukter som jag erbjuder. 

Fotograf Camilla Neve gravidfotograf Norrköping Östergötland gravid gravidfotografering

FAQ

Jag brukar säga att jag tar emot bokningar efter att du har gjort ultraljudet i vecka 12. Den bästa tiden att fota brukar vara gravidvecka 28-35, så jag ser gärna att du bokar senast 3 månader INNAN själva fotograferingen. Men, en del bokar ännu tidigare. Jag blir fort fullbokad, så vänta inte allt för länge. Om du är sent ute, så tveka dock inte att höra av dig ändå. Jag fotar i mån av tillgänglighet, och det går även bra om du vill skriva upp dig på min väntelista.

För det allra mesta fotar jag gravida under vecka 28-35. Då har magen vuxit sig tillräckligt stor, men ännu inte hunnit sjuka ned. Självklart anpassar jag fotograferingen efter hur du mår, så vi stämmer alltid av för att se när det är bäst att fota.

Självklart går det jättebra om din partner eller blivande syskon vill vara med. Det här är DIN dag och DINA bilder, så då planerar vi efter hur just er familj vill ha det.

Upplägget blir lite annorlunda när fler personer ska vara med på bilderna, men det går vi igenom innan själva fotograferingen.

Att vara gravid innebär stora påfrestningar på kroppen som gör att du vissa dagar kanske inte alls mår bra, medans andra dagar går bättre.

När du bokar en fotografering bokar vi även in en preliminär dag för själva fotograferingen. Skulle det visa sig att du inte alls mår bra och har möjlighet att genomföra fotograferingen så bokar vi helt enkelt av och försöker hitta en annan tid. Ingen stress, utan jag ser till att vi hittar en tid när du börjar må bättre igen. 

Jag har flera helt fantastiska klänningar som du har möjlighet att låna under fotograferingen. Under vårt designmöte, då vi planerar själva fotograferingen, går vi även igenom just klädval och färger. Jag har allt från lyxiga, helt magiska klänningar till mer bohem-klänningar. Du väljer vilken stil du önskar. Jag finns där hela tiden och guidar och hjälper dig att prova tills du hittar den klänning just du önskar. 

Det går självklart även bra att ha dina egna kläder om du hellre önskar det. 

Om du har valt en gravidfotografering utomhus och det är dåligt väder finns det två alternativ. 

Du kan antingen välja att göra fotograferingen i studion eller så bokar vi om fotograferingen till en annan dag.

När jag fotar utomhus är jag otroligt noga med väderförhållandena så att ljuset blir så där helt magiskt som jag önskar. Skulle det alltså vara så att det är en väldigt mulen dag eller att det regnar kraftigt, så erbjuder jag en fri ombokning.

Innan fotograferingen går vi noga igenom allt som du behöver veta. Allt från klädval till rekvisita. Jag finns med dig hela vägen och ser till att du känner dig väl omhändertagna och trygg.

Du kommer även få en välkomstguide med all information samlad på ett ställe. Vad du behöver tänka på innan och om det är något du behöver ta med till själva fotograferingen. 

Att njuta och ha en mysig stund!
Jag förstår att det kan vara lite speciellt och kanske till och med nervöst att stå framför kameran. Men, jag kommer guida och prata med dig hela tiden så du känner dig bekväm. Det är inte meningen att du ska stå i  perfekta ”poser” utan det vi gör är ju att skapa minnen av din tid som gravid. Att du kommer få bilder som med tiden blir helt ovärderliga och som du kommer älska.

Så, njut av den här stunden och låt fotograferingen bli en härlig upplevelse att se tillbaka på!

 

Innan fotograferingen går vi noggrant igenom både själva upplevelsen och priser. 

För att boka en gravidfotografering tar jag ut en bokningsavgift på 1500 kr. I bokningsavgiften ingår följande:

 • Välkomstugide
 • Designmöte innan fotograferingen.
 • 1-2 timmar fotografering i studion eller utomhus.
 • Lån av 2-3 helt fantastiska och exklusiva klänningar. 
 • Personlig bildvisning och bildbeställning.
 • Värdecheck på 500 kr om du även önskar göra en nyföddfotografering. 
Produkter och digitala filer köps sedan till separat. Produkterna är av allra högsta kvalitet och är helt underbart fina. Läs gärna mer om produkterna på sidan som heter ”Produkter”. 

Du har möjlighet att välja mellan enskilda produkter eller bildpaket. Enskilda produkter börjar från 1600 kr och bildpaket från 5900 kr. 

GET IN TOUCH!

Vad härligt att du är intresserad av en fotografering. Kontakta mig via formuläret här intill så återkommer jag så snart som möjligt, men senast inom 2 arbetsdagar. (kolla skräpposten om du tycker att svaret dröjer).

Ser verkligen fram emot att få lära känna dig och din familj lite bättre och höra vad ni har för önskemål och förväntningar.

 

~ Om formuläret av någon anledning inte skulle fungera skicka din förfrågan till mig via e-post istället. Tack ~

För- och efternamn*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping