Fotograf Camilla Neve i Norrköping Östergötland

Nyföddfotograf i Norrköping – När livet blir annorlunda

För 7 år sedan förändrades mitt liv för alltid.
Ber om ursäkt för ett väldigt långt och personligt inlägg, men vill berätta varför min passion för nyföddfoto är så stor och att fota inte enbart betyder att ta fina bilder.

Den 30 december 2015 började egentligen som en fantastiskt dag. Jag och min man Ken hade precis fått reda på att vi var gravida och väntade vårt andra barn. Vi var helt överlyckliga då vi hade haft svårt att få ett syskon till vår 5-åriga son. Ken hade varit lite krasslig ett tag, men just den här morgonen lät jag honom sova längre än vanligt. Ända tills jag insåg att något var fel.

Fotograf Camilla Neve Familj
Ken var min själsfrände, en fantastisk man och pappa. Livet utan honom är verkligen inte lätt alla gånger.

Min fina, underbara, omtänksamma, roliga och kärleksfulla man hade somnat in under natten. Och här stod jag. Väldigt tidigt gravid, med en 5-åring som undrade varför pappa inte vaknade och helt paralyserad av att jag inte visste vad jag skulle göra.

Mitt liv har verkligen varit en berg- och dalbana sedan dess. Stor sorg, men även stor glädje över att välkomna ännu en älskad son till vår familj.

Vill inte göra det här inlägget till en snyfthistoria, men det jag ville berätta var att Ken och jag arbetade under flera år tillsammans som nyföddfotografer. Ken fotade och redigerade och jag poserade bebisarna och tog hand om våra kunder. Tillsammans var vi ett jättebra team. Vi andades och levde nyföddfotografering eftersom det här yrket är så speciellt. Att ha någon att dela det med var så härligt.

Fotograf Camilla Neve i Norrköping
Min kärlek, mitt allt!

Efter att Ken hade gått bort bestämde jag mig för att det var just nyföddfotografering som jag ville fortsätta med. Förutom att jag älskar allt kring fotografering så känns det som jag även hedrar honom genom att fortsätta. Till en början var det svårt. Det hade ju varit han och jag. Men, nu använder jag ”hans” kamera med stolthet. Då är han med mig på något vis.

Att bygga upp ett varumärke som andas ”Camilla” har varit väldigt känslomässigt, men ändå fint. Jag vet att Ken skulle tyckt om det jag står för. Kvalitet, familj, trygghet och lugn.

Så, idag kramar jag om mina fina pojkar lite extra. Tänder ett ljus för Ken och passar på att vara så otroligt tacksam för alla fina och fantastiska kunder som väljer att bli fotade av mig.

Det betyder jättemycket!

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping