Fotograf Camilla Neve nyföddfoto nyföddfotografering nyföddfotograf bebis bebisfoto bebisfotograf familjefotograf

Nyföddfotografering med en underbar lite ”äldre” bebis

En nyföddfotografering brukar jag allra helst göra när bebisen är någonstans mellan 5-14 dagar. Men, ibland fungerar inte alltid det och bebisen hinner bli ”lite äldre”. Åh, vad det känns konstigt att skriva ”äldre” om en liten människa som kanske inte är mer än 1-2 månader. Men, det hinner hända så otroligt mycket i en bebis liv på bara några veckor. Ibland är det nästan som att trycka på en knapp runt 14 dagar så är det som att bebisen blir mer vaken och är mer medveten om sin omgivning.

Fotograf Camilla Neve Nyföddfoto nyföddfotografering nyföddfotograf bebis bebisfoto nyfödd

Nicolas hade hunnit bli nästan 2 månader när han kom till mig. Först försöket jag få honom att sova för att se om jag skulle kunna göra några nyföddposer. Men, Nicloas var så pigg och glad att jag bestämde mig för att köra en ”vakenfotografering” med honom istället. En ”vakenfotografering” brukar jag alltid göra med en nyfödd som just är pigg och vaken, även om han eller hon enbart är några veckor gammal. Då börjar jag med att fota vakenbilder innan bebisen kommit till ro och somnar.

Men, eftersom Nicolas var nästan 2 månader så blev det fokus enbart på vakenbilder. Och så fint det blev!

Fotograf Camilla Neve bebis bebisfoto nyföddfoto nyföddfotograf i norrköping

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping