Fotograf Camilla Neve nyföddfotografering i norrköping mamma bebis nyfödd bebis bebisfoto bebisfotografering

Att skapa porträtt som andas ”wow-känsla”

Att fota nyfödda är så mycket mer än att bara ta fram kameran och ta lite bilder. Jag vill verkligen skapa porträtt som andas närhet, trygghet och som får familjen att känna ”wow”.

Fotograf Camilla Neve i Norrköping bebisfoto nyföddfotografering nyfödd bebis nyföddfotograf mamma närhet
Jag älskar den här bilden, tycker den när så fin och andas ömhet och närhet.

För ett tag sedan var Heidi på nyföddfotografering med sin dotter Angie. Kände att jag verkligen ville skapa lite annorlunda bilder som kunde bli till fantastiska väggtavlor.

Eftersom Heidi har så fint, långt och lockigt hår så valde jag att verkligen framhäva det. Hennes hår tillsammans med allt fluffigt tyll och sedan fullt fokus på hennes och Angies ansikten tillammans. Helt magiskt!

Fotograf Camilla Neve nyfödd nyföddfotografering nyföddfotograf i Norrköping bebis bebisfoto bebisfotografering

För ett tag sedan anordnade jag en tävling på Instagram, där mina följare fick rösta fram vilken bild som skulle bli till en väggtavla här i studion också. Det var sååå jämnt mellan två portätt, men tillslut vann den allra översta bilden.

Och vet du vad mina följare döpte den till? Jo, ”Circle of Life”. Jag tyckte det var så fint och namnet passar så bra. Att Heidis hår tillsammans med hennes arm och dottern bildar en cirkel. Livet. Mor. Dotter. Omfamning. Så otroligt fint!

Och nu är väggtavlan beställd till studion och jag längtar efter att sätta upp den!

© Camilla Neve | Nyföddfotograf med studio i Norrköping